Fotoshoot met Laura

Een fotoshoot met model Laura gedaan. Dat leverde pracht foto’s op. Enkele zijn op deze site gepubliceerd onder Portret en Vrije Werken (de heks).

Laura heeft prachtig haar, dit kwam heel mooi tot uitting door gebruik te maken van een blower. Daardoor lijkt het op diverse foto’s wel also haar haar alle kanten op gaat. Dynamiek in een portret foto!

Meer portret van Laura in genre Portret.

Als een van de laatste foto’s hebben we Laura omgetoverd tot een heks. Geinspireerd op de heks van Disney’s Sneeuwitje. De visagie (Inge van Lint) zorgde al voor de donkere uitstraling van de heks. Olielampje uit de tuin. Voor de rest geen flits of wat dan ook erbij. Alle licht komt van de olielamp.
Enige nabewerking was noodzakelijk voor het verkrijgen van een dergelijke kin en neus.

Zie genre: Vrije Werken

Een heel geslaagde dag!

Nieuw Genre: Urban

Door een bezoek aan de NDSM werf werd het me duidelijk. Zelfs “oude rommel” kan schoonheid bezitten. Daarom een nieuw genre toegevoegd: Urban

Foto niet gevonden! Wat nu?

Het is zeer wel mogelijk dat een specifieke foto (nog) niet op deze website staat. Er zijn verschillende ‘locaties’ waar men kan zoeken:

  • Portfolio – Een selectie van foto’s per categorie.
  • Evenementen – Beeldverslag van evenementen die gefotografeerd zijn.

Mogelijk kan men nog op de oude site de gewenste foto vinden:

Nog steeds niet gevonden, neem dan contact met Marc op.

Bovenstaand is het geheel niet kunnen vinden van een foto. Let wel: De orginele grote foto’s zijn niet op de site beschikbaar. Deze zijn verwijderd. Dus mogelijk kan men een ‘foutmelding’ krijgen bij het opvragen van een foto in dit orginele grote formaat.

Start nieuwe site

De nieuwe site is een feit. Er zullen nog verschillende zaken aangepast worden en nieuwe foto’s (en oude bekende) zullen ge-upload worden. Deze site zal een compleet portfolio weer geven van mijn foto-werk.

Verder zal ik regelmatig een nieuwe post bloggen (zoals deze). Weer een andere reden om regelmatig terug te komen op deze website.

Met veel plezier beoefen ik de fotografie(-kunst) en toon ik het hier. Maar het is wel zo leuk om een reactie van de bezoekers te krijgen. Een emailtje wordt zeer gewaardeerd.

Contact Marc van Lint

Lees Mij!

Beste bezoeker,

Op dit ogenblik ben ik druk bezig met het opzetten van een nieuwe website. Je zal continue veranderingen zien. De grootste veranderingen zijn:

  • Betere visualisatie van foto’s.
  • Geïntegreerde blog.
  • RSS mogelijkheid.
  • Zoek mogelijkheid.

De ‘oude’ website met foto’s kan men nog benaderen via foto2.vanlint5.nl