Fotoshoot met Laura

Een fotoshoot met model Laura gedaan. Dat leverde pracht foto’s op. Enkele zijn op deze site gepubliceerd onder Portret en Vrije Werken (de heks).

Laura heeft prachtig haar, dit kwam heel mooi tot uitting door gebruik te maken van een blower. Daardoor lijkt het op diverse foto’s wel also haar haar alle kanten op gaat. Dynamiek in een portret foto!

Meer portret van Laura in genre Portret.

Als een van de laatste foto’s hebben we Laura omgetoverd tot een heks. Geinspireerd op de heks van Disney’s Sneeuwitje. De visagie (Inge van Lint) zorgde al voor de donkere uitstraling van de heks.¬†Olielampje uit de tuin. Voor de rest geen flits of wat dan ook erbij. Alle licht komt van de olielamp.
Enige nabewerking was noodzakelijk voor het verkrijgen van een dergelijke kin en neus.

Zie genre: Vrije Werken

Een heel geslaagde dag!

...