Marathon Amersfoort 2015

Vandaag wilde ik kijken naar de Marathon van Amersfoort. De echte Marathon lopers deden 2 rondjes van 20km. Een geweldige prestatie, zeker als je weet dat in de ochtend de temperatuur flink op liep. In de middag kwam er een lekker briesje bij. Maar toch de afstand wordt niet minder.
Toch gelijk geoefend met de camera. Spelen met instellingen en composities. Daarbij ook gelijk met de nabewerking flink aan de gang gegaan. Hoe kan ik de foto’s aan de lopers ‘terug geven’? Deze keer heb ik gekozen om ze te publiceren via een print-service. Daar kunnen de lopers de foto’s dan kopen. Van het totale bedrag wat de koper ziet, zie ik niets van. Een paar dubbeltjes zou mogelijk op mijn bankrekening geplaatst kunnen worden. Mogelijk zit ik qua prijs te laag, geen idee. Maar ik ga op zoek naar een mooie balans tussen wat iemand wil betalen (liefst niks) en afschrijving van mijn apparatuur.

De foto’s op de site.

Hoe dan ook, de loopprestaties waren vele malen beter dan mijn foto actie. Zeer veel respect voor alle lopers!

Mogelijk zie je me zelf lopen in de Halve van Hoogland. Tja, half werk zou je kunnen denken, maar voor mij is het een dubbele 10km…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>